Handbal: Alexandru Dedu a câștigat la limită un nou mandat în fruntea FRH

0
642
Narcisa Lecusanu (S), vicepresedinte al Federatiei Romane de Handbal (FRH) si Alexandru Dedu, presedinte FRH, participa la o conferinta de presa, la sala Polivalentă din Cluj-Napoca, vineri, 5 decembrie 2014. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO
FOTO: MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX

Alexandru Dedu a fost reales președinte al Federației Române de Handbal, după ce azi , la Rin Grand Hotel din Bucureşti, a adunat 100 de voturi în turul al doilea de scrutin al alegerilor. Narcisa Lecuşanu a strâns 99 de voturi.

A fost nevoie de două tururi de scrutin, întrucât în primul tur niciun candidat nu a putut atinge pragul de 100 de voturi. În primul tur de scrutin, actualul președinte obținuse 99 de voturi, Lecușanu – 94, iar Robert Licu – 6 voturi.

Prima sa declarație după alegeri a fost, conform prosport.ro: „Primul gând merge la familia mea, în al doilea rând vreau să vă mulţumesc tuturor, aţi dat dovadă că vă interesează handbalul, au lipsit doar trei structuri. Felicitări, bravo!

Am urmărit cu interes programele contracandidaţilor mei. Vreau să înfiinţăm departamentul de dezvoltare pe partea de juniori şi vreau ca doamna Lecuşanu să pună în practică ce a dorit alături de mine. Apropo de proiectul domnului Licu, vreau să-l chem în federaţie pentru a se ocupa de şcoala de antrenori”.

„Eu v-am vrut, voi nu m-aţi vrut, aşa a fost să fie. Vă mulţumesc, domnule preşedinte! Aş dori să v-aplecaţi mai mult asupra handbalului juvenil”, a declarat și Narcisa Lecuşanu după aflarea votului.

Alexandru Dedu va conduce Federația Română de Handbal până în anul 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.