Handbal (F): SCM Craiova întâlnește miercuri Dunărea Brăila

0
656
Liga Națională de handbal feminin, sezonul 2016-2017 - Craiova - Braila 28-17 / FOTO: REMUS BADEA
Liga Națională de handbal feminin, sezonul 2016-2017 –
Craiova – Braila 28-17 / FOTO: REMUS BADEA

SCM Craiova și Dunărea Brăila se întâlnesc miercuri, de la ora 17:30, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Meciul este programat în Sala Polivalentă din Craiova.

Partida va fi arbitrată de cuplul Radu Iliescu şi Doru Manea. Un bilet costă 5 lei.

Formația pregătită de Bogdan Burcea este angrenată în grupele Cupei EHF, iar jucătoare au parte de câte două meciuri pe săptămână, cu jocuri din 3 în 3 zile. Craiova vine după înfrângerea de la Krasnodar (26-28), însă oltencele trebuie în primul rând să treacă peste oboseala acumulată după o deplasare foarte lungă. În Liga Florilor, oltencele au câștigat categoric ultima partidă disputată, 29-18, pe terenul Brașovului.

Dunărea Brăila a avut o iarnă destul de agitată până acum, dar a reușit să ia startul perfect în 2018, să se impună pe terenul Coronei Brașov cu 33-31. A venit însă înfrângerea severă din propriul fief, 17-28, în fața campioanei CSM București.

Brăilencele nu îl vor avea alături la Craiova pe Florentin Pera. Antrenorul echipei brăilene a fost eliminat de pe banca tehnică la mijlocul primei reprize din partida HC Dunărea – CSM București și a primit o suspendare de o etapă din partea Comisiei de Disciplină a FRH.

Partida dintre SCM Craiova și Dunărea Brăila va fi transmis în direct de TVR HD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.