FOTO: O.Stephan/BBH

SCM Craiova a pierdut cu scorul de 25-22 (13-10) meciul disputat duminică, în deplasare, în compania formației franceze Brest, în prima etapa din cadrul grupei A a Cupei EHF.

Formația pregătită de Bogdan Burcea a început curajos meciul din Hexagon și a condus cu scorul de 6-2 (4). Gazdele au restabilit egalitatea la 8-8 au condus după primele 30 de minute cu scorul de 13-10. Diferența din primul mitan al partidei s-a făcut în ultimul minut de joc.

În partea secundă, Craiova a reuşit să revină la un gol distanţă de adversară, 19-20, 20-21, dar, din păcate, franțuzoaicele au gestionat bine finalul de joc și și-au trecut în cont primele puncte.

SCM Craiova va juca în runda următoare pe teren propriu, sâmbătă, 13 ianaurie, de la ora 18:00, în compania danezelor de la Randers.

BREST – CRAIOVA : 25-22 (13-10) 
BREST : Idéhn, Quiniou – Tissier (2), Pineau (2), Copy (3), N’Gouan (1), Prouvensier (2), Sand (2), Pop-Lazic, Stoiljkovic (5), Manach-Le Calvé, Coatanéa (5), Burlet, Limal, Mangué (3). Antrenor : L. Bezeau.
CRAIOVA : Dumanska, Stanciu – Radoi, Trifunovic (2), Selaru, Pricopi, Ticu (3), Popescu, Nikolic (3), Elisei (5), Colac, Klikovac (2), Vizitiu, Florianu (7). Antrenor :B. Burcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.