Cluburile sportive din Craiova au început să tragă linie pentru a analiza performanțele înregistrate de-a lungul anului 2017. 

Mircea Călin, directorul clubului CSM Craiova,  a vorbit de rezultatele sportivilor din 2017 și nevoile pe care le are sportul craiovean pentru anul viitor. La conferința de presă au mai participat și antrenorii Cristiana Cojocaru (atletism) și Marcel Sârba (box).

„Suntem la finalul anului 2017, în care CSM Craiova își face bilanțul. Avem la ora actuală 101 medalii naționale și 18 medalii internaționale la nivel de club. Cum ne-a obișnuit în ultimii ani, secția de atletism a fost cea mai bogată în medalii, cu 35 de distincții, dar se puteau mult mai multe. Însă condițiile pentru această disciplină la momentul de față în Craiova nu sunt propice. Pe locul doi este secția de lupte, cu un total de 26 de medalii. La lupte o avem pe Ștefania Priceputu, care se află în dublă legitimare cu LPS Petrache Trișcu și clubul nostru, cea care a obținut titlul de sportiva anului în Dolj prin numeroasele medalii obținute anul acesta. A treia secție ca număr de medalii a fost cea de box, care a cucerit 16 medalii în 2017 și cu un titlu european de cadeți prin sportivul Daniel Dumitru”, a declarat directorul CSM Craiova, Mircea Călin.

În opinia lui Călin, cele mai importante rezultate înregistrate de sportivii de la CSM Craiova sunt performanțele obținute de Ștefania Priceputu (campioană europeană și a fost medaliată la mondiale), titlul european obținut de elevul lui Marcel Sârba, pugilistul Daniel Dumitru, dar și  titlul național al Andreei Grecu la 100 de metri, ceea ce Craiova nu a mai obținut până acum.

URMĂREȘTE ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.