SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul disputat vineri seara, în deplasare, în compania formației CSU Sibiu, scor 108-90, contând pentru etapa cu numărul 8 din Liga Națională de baschet masculin.

De menționat că Rami Hadar nu a putut sta pe banca tehnică a formației craiovene. Antrenorul israelian are probleme cu viza de ședere în România și a fost nevoit să părăsească țara. Este o problemă generală cu obținerea vizelor de ședere în România pentru antrenorii străini care provin din țări ce necesită viză de ședere în România (țări non-UE).

Revenind la partidă, baschetbaliștii craioveni au demonstrat că pot fi un junghi în coasta pentru sibieni, chiar dacă au avut un start slab. Secvența inaugurală s-a încheiat cu scorul de 35-24 în favoarea amfitrionilor. Gazdele s-au desprins în minutul 12 al partidei la diferența maximă din acel moment 41-27, iar oltenii au replicat cu un parțial de 8-0. Sibiul a găsit soluții de a se desprinde încă o dată, astfel că la pauză mare scorul a fost de 54-46.

Craiova a preluat conducerea în debutul reprizei secunde (57-56) după un run de 11-2. Din păcate, Craiova are în continuare o problemă uriașă în defensivă, iar Sibiul s-a desprins la un ecart de 19 lungimi, scor 90-71, în minutul 32. În aceste condiții, nu s-a mai pus problema învingătoarei și finalul a fost fără suspans.

Goran Martinic a totalizat 23 puncte, Ivan Siriscevic a adăugat 20 puncte, Nemanja Aleksandrov a terminat cu 15 puncte, 7 recuperări, iar Jamar Samuels și Martin Paasoja au terminat cu câte 10 fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.