Handbal (F): România a debutat cu victorie la Campionatul Mondial ! Cristina Zamfir-Florianu, MVP-ul partidei

0
594
FOTO: Fanhabdbal.ro
FOTO: Fanhabdbal.ro

Echipa națională de handbal feminin a României nu a avut emoții cu reprezentativa Paraguayului și s-a impus cu 29-17 în primul meci de la Campionatul Mondial.

A fost însă un bun meci de acomodare, în care Martin Ambros a reușit să ruleze întreg lotul. Cristina Zamfir-Florianu a fost cea mai bună jucătoare a partidei și a fost desemnată MVP-ul partidei. Jucătoarea echipei SCM Craiova a marcat 5 goluri. Și Valentina Ardean Elisei s-a aflat pe lista marcatoarelor. Extrema Craiovei a punctat de 2 ori.

Martin Ambros a început partida de la Trier cu Yulia Dumanska, iar portarul care evoluează pentru SCM Craiova nu a dezamăgit. Dumanska a terminat partida cu un procentaj de 56 %.

Nikolic a marcat pentru reprezentativa Serbiei, Klikovac a jucat pentru Muntenegru

Reprezentativa Serbiei a debutat cu o victorie concludentă la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania. Naționala plavă a învins cu scorul de 43-23 China, într-un meci din cadrul grupei C. Zeljka Nikolic a marcat de două ori.

Bobana Klikovac a jucat pentru Muntenegru în victoria pe care echipa sa a repurtat-o în fața Danemarcei, sâmbătă, scor 31-24, la Campionatul Mondial din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.