Handbal (F): România a făcut spectacol cu Macedonia

0
576
Cristina Zamfir-Florianu, Trofeul Carpați - România - Macedonia 31-18
Cristina Zamfir-Florianu, Trofeul Carpați – România – Macedonia 31-18

România a câștigat categoric, scor 31-18, partida împotriva reprezentativei din Macedonia, într-un meci disputat la Craiova, în a doua zi a Trofeului Carpați.

Selecţionerul Ambros Martin le-a menajat Cristina Neagu, Melinda Geiger şi Crina Pintea și a început jocul din Bănie cu Cristina Zamfir-Florianu în primul 7, iar în poarta României a întrat din primul minut Yulia Dumanska.

Jucătoarele Craiovei au făcut furori în primul mitan. Dumanska a apărat senzațional, iar Zamfir-Florianu a perforat de 5 ori poarta macedonencelor. Tricolorele au început în forță și au condus la un moment dat cu 12-1 ! După primele 30 de minute tabela de marcaj indica un avantaj de 13 goluri în favoarea româncelor, 18-5.

Jocul din partea a doua a jocului a fost mult mai echilibrat, Ambros a dat posibilitatea și celorlalte jucătoare aflate pe bancă să evolueze, iar scorul final a fost 31-18.

ROMÂNIA – MACEDONIA 31-18 (18-5)

ROMÂNIA: Dumanska, Dedu – Florianu 5, A. Popa 4, Bazaliu 4, Zamfirescu 3, Berbece 3, Tătar 3, Dragut 3, Tomescu 2, Buceschi 2, L.Popa 1, Laslo 1.

În primul meci, Polonia a surclasat și Brazilia, scor 29-18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.