VIDEO Handbal (F): Selecționerul Martin Ambros a vorbit despre Trofeul Carpați și Campionatul Mondial

0
779
Martin Ambros, selecționarul României,conferință de presă premergătoare Trofeului Carpați
Martin Ambros, selecționarul României,conferință de presă premergătoare Trofeului Carpați

Selecţionerul Martin Ambros a vorbit într-o conferință de presă despre această perioadă de pregătire, meciurile de la Trofeul Carpați, dar mai ales despre Campionatul Mondial din Germania.

Reprezentativa României se află la Craiova unde va susține la finalul săptămânii tradiționalul turneu amical „Trofeul Carpați”. Alături de tricolore mai participă echipele Braziliei, Poloniei și Macedoniei.

CITEȘI AICI DESPRE PROGRAMUL COMPETIȚIEI ȘI CUM POȚI CUMPĂRA BILETE LA TROFEUL CARPAȚI

„Câteva jucătoare au avut meciuri în weekend, a fost foarte important ca ele să se recupereze în totalitate după acestea. Avem astfel doar trei şedinţe full de pregătire până la Trofeul Carpaţi, pentru a reîmprospăta sistemul nostru şi în atac şi în apărare. Încercăm să pregătim în aceste antrenamente lucruri importante, să ne pregătim pentru situaţii cu care probabil ne vom întâlni în timpul Campionatului Mondial. Nu avem foarte mult timp la dispoziţie, dar suntem pe drumul cel bun în acest moment, După meciurile din weekend, la Bucureşti şi mai apoi în Germania vom intra mai profund în detalii şi vom încerca să perfecţionăm anumite aspecte, să fim pregătiţi pentru jocurile oficiale”, a declarat antrenorul Românei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.