VIDEO Handbal(F): Cristina Neagu: „Avem șanse mici la o medalie”

0
1333
Cristina Neagu / Foto: Ionuț Greere
Cristina Neagu / Foto: Ionuț Greere

Cristina Neagu, liderul echipei naționale feminine de handbal, a oferit primele declarații înaintea Trofeului Carpați de la Craiova și participării la Campionatul Mondial din Germania.

Cea mai bună jucătoare a lumii a declarat că șansele la câștigarea unei medalii sunt foarte mici, dar jucătoarele vor lua fiecare meci în parte, încercând pas cu pas să câştige cât mai multe partide.

”Avem doar o săptămână de pregătire până plecăm la Campionatul Mondial, sunt puţine antrenamente, nu avem prea mult timp la dispoziţie. Avem şi trei meciuri de verificare la sfârşit de săptămână, încercăm să ne antrenăm cât mai bine în aceste zile şi să reuşim să etalăm un joc cât de cât bun la Trofeul Carpaţi. În momentul de faţă trebuie să fim mai realişti ca niciodată, să ne dăm seama că avem o echipă foarte schimbată faţă de Campionatul Mondial de acum 2 ani, când ne-am întors cu medalie de bronz. Şansele la medalie sunt destul de mici”, a spus Cristina Neagu.

România se află în cantonament la Craiova şi au început pregătirile sub comanda lui Ambros Martin. Înaintea plecării la turneul final, în 29 noiembrie, naţionala va juca în 24-26 noiembrie la Trofeul Carpaţi, cu Polonia, Macedonia şi Brazilia.

CITEȘTE ȘI… Mădălina Zamfirescu: „Trebuie să avem răbdare, suntem o echipă în formare, s-au schimbat foarte multe lucruri la echipa națională”

CITEȘTE ȘI… Naționala României s-a reunit la Craiova. Programul Trofeului Carpați, sesiune de autografe în Electroputere Mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.