Patrick Anghel și Carmina Găman au obținut medalii la Cupa României. Cei doi sportivi de alături de antrenorul Liviu Nicoli

Doi practicanți de tenis de masă din Craiova s-au întors cu medalii e la Cupa României pentru copii cu vârsta între 8 și 10 ani, care a avut loc zilele trecute la Bistrița.

Patrick Anghel, legitimat la CSS Craiova, a obținut medalia de aur la băieți după ce a câștigat toate meciurile la pas.

Craioveanul antrenat de Liviu Nicoli a trecut în finală de Andrei Miroiu ( CSM Buzău), cu 3-0. Cu același scor s-a impus și în semifinale, când l-a învins pe Andrei Ceapraz (Pristavu Câmpulung). Micuțul tenismen a mai învins în drumul spre finală pe a trecut de Kiss (CSS Odorheiul Secuiesc) cu 3-0, de Dumitrescu (Farul Constanța) cu 3-0, de Vîrtopeanu (CSTA București) cu 3-1.

La fete, jucătoarea de la CSS Craiova Carmina Găman a adjudecat o medalie de bronz, după ce a pirdut în semifinale, scor 0-3, în fața sportivei Bianca Meirosu (LPS Constanța). Găman Găman a obținut trei victorii: 3-0 cu Dragomir (Farul Constanța), 3-0 cu Chira (CSM Zalau) și 3-0 cu Hurloi (LPS Bistrița).

„Patrick și Carmina sunt doi copii talentați, de mare perspectivă, dornici să facă performanță. Rezultatele obținute la Cupa României ne bucură și ne dau speranțe“, a spus Liviu Nicoli, antrenorul celor doi performeri de la CSS Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.