Echipa de handbal feminin SCM Craiova a obținut în această dimineață a cincea victorie consecutivă în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea au câștigat fără mari probleme, scor 31-24 (18-12), în fața formației HC Zalău.

Craiova a dominat pe întreaga durată a jocului și s-a desprins încă din startul partidei la 4 goluri pe tabela de marcaj. Burcea a jucat mai mult cu jucătoarele pe care le-a folosit mai puțin în acest debut de campionat și a odihnit jucătoarele titulare.

Gazdele au condus în partea a doua a jocului și la goluri diferență, dar lipsa de concentrare din faza ofensivă au dat posibilitatea oaspetelor să mai reducă din diferență. În finalul jocului au intrat pe teren și tinerele Lorena Stoican, respectiv Alexandra Colac, ultima a și marcat un gol în poarta Ioanei Kelemen.

GALERIE FOTOAICI

SCM CRAIOVA – HC ZALĂU 31-24 (18-12)

CRAIOVA: Dumanksa, Stanciu – Zamfir-Florianu 11, Nikolic 6, Vizitiu 3, Țicu 2, Popescu 2, Colac 1, Rădoi 1, Trifunovic 1, Șelaru 1, Pricopi 1, Tudor 1, Klikovac 1, Stoican.

ZALĂU: Kelemen – Constantinescu 7, Abed-Kader 5, Ciolan 4, Stîngă 4, Nica 2, Lăzea 1, Dragut 1, Nichitean, Trif, Panici.

Aruncări de la 7 m: 2/2  – 5/7

Eliminări: 3x2min – 2x2min

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.