Echipa Națională: România învinge Kazahstan la debutul lui Cosmin Contra

0
387

Cosmin Contra a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei naționale a României. Tricolorii au învins Kazahstan cu scorul de 3-1, joi, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în penultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

România a condus la pauză cu scorul de 2-0. Constantin Budescu a creat faza primului gol şi a scos penalty-ul din care tot el a marcat cu repetiție. Românii au făcut 3-0 după un contraatac superb al tricolorilor pe traseul Benzar, Chipciu, Keșeru iar ultimul a finalizat cu un șut la colțul lung, din colțul careului de 16 m. Scorul final a fost stabilit de nou-intratul Turysbek, care a reluat cu capul, din interiorul careului, de lângă Romario Benzar.

România a acumulat 12 puncte și este pe locul 4 în grupa de calificare, cu 4 puncte în spatele Muntenegrului, iar în ultimul meci din grupă va juca la Copenhaga, duminică, în compania Danemarcei.

ROMÂNIA – KAZAHSTAN 3-1 (2-0)

România: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii (Hoban 71), R. Marin – Chipciu, Budescu (Ioniţă 80), Grozav – Fl. Andone (Keşeru 66)

Kazahstan: Pokatilov – Beysebekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev – Tagybergen (Turysbek 65) – Kuat, Darabayev, Nurgaliyev (Khizhnichenko 46) – Murtazayev (Schetkin 58)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.