Alexandru Coman și antrenorul de la CSM Craiova, Alex Banciu

Jucătorul craiovean de tenis Alexandru Coman, legitimat la CSM Craiova, a reușit să obțină o nouă performanță deosebită la categoria U 12. Coman s-a impus la turneul internațional de la Koper (Slovenia).

Sportivul antrenat de Alex Banciu s-a impus atât la simplu, cât și la dublu. A fost a patra „dublă” pentru tenismenul oltean. Turneul din Slovenia este catalogat ca unul dintre cele mai puternice la categoria U 12.

Alexandru Coman a câștigat proba de simplu, după ce a dispus în finala, scor 6-2, 6-1, în fața italianului Giacomo Nosei (no 2 în Italia). La dublu, Coman a făcut pereche cu sârbul Zoran Ludoski. Cei au câștigat ultimul act al competiției, în două seturi, 7-5, 7-5, în compania perechii Romeo Hadzimehmedovic (Serbia) / Andrej Locarevic (Franța).

Craioveanul are un bilanț execepțional în anul 2017: 90 de meciuri jucate – 77 de victorii (45 la simplu, 32 la dublu) și doar 13 înfrângeri (7 la simplu și 6 la dublu). În urma celor 14 finale jucate, cu cele 10 trofee câștigate (4 la simplu și 6 la dublu), privește cu încredere către următoarea etapă din cariera sa – categoria U 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.