Tenis: Craioveanul Mihai Alexandru Coman scrie istorie | Al 10-lea titlu pentru sportivul legitimat la CSM Craiova

0
1074
Alexandru Coman și antrenorul de la CSM Craiova, Alex Banciu
Alexandru Coman și antrenorul de la CSM Craiova, Alex Banciu

Jucătorul craiovean de tenis Alexandru Coman, legitimat la CSM Craiova, a reușit să obțină o nouă performanță deosebită la categoria U 12. Coman s-a impus la turneul internațional de la Koper (Slovenia).

Sportivul antrenat de Alex Banciu s-a impus atât la simplu, cât și la dublu. A fost a patra „dublă” pentru tenismenul oltean. Turneul din Slovenia este catalogat ca unul dintre cele mai puternice la categoria U 12.

Alexandru Coman a câștigat proba de simplu, după ce a dispus în finala, scor 6-2, 6-1, în fața italianului Giacomo Nosei (no 2 în Italia). La dublu, Coman a făcut pereche cu sârbul Zoran Ludoski. Cei au câștigat ultimul act al competiției, în două seturi, 7-5, 7-5, în compania perechii Romeo Hadzimehmedovic (Serbia) / Andrej Locarevic (Franța).

Craioveanul are un bilanț execepțional în anul 2017: 90 de meciuri jucate – 77 de victorii (45 la simplu, 32 la dublu) și doar 13 înfrângeri (7 la simplu și 6 la dublu). În urma celor 14 finale jucate, cu cele 10 trofee câștigate (4 la simplu și 6 la dublu), privește cu încredere către următoarea etapă din cariera sa – categoria U 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.