Echipa Națională: Cosmin Contra este noul selecționer al României

0
459

Cosmin Contra este noul selecționer al echipei naționale. Fostul fundaş dreapta a bătut palma cu şeful Federaţiei, iar forul care conduce fotbalul românesc a anunţat, pe site-ul oficial, că cele două părţi au ajuns la o înţelegere de principiu.

„Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu domnul Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al Naționalei României. În data de 14 septembrie 2017, președintele Răzvan Burleanu a fost mandatat prin decizia Comitetului de Urgență al FRF să negocieze cu anumiți antrenori ocuparea funcției de selecționer al echipei naționale. Comisia Tehnică a recomandat mai multe nume de candidați, iar președintele FRF și-a însușit aceste propuneri. Numirea în funcție a unui nou selecționer și detaliile contractului ce urmează a fi încheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv și supuse aprobării acestuia”, se arată într-un comunicat al FRF.

73 de meciuri a jucat „Guriță” în tricoul naționalei și a marcat 7 goluri.

Contra a mai antrenat în cariera sa pe Poli Timișoara, Alcorcon, Petrolul Ploiești, Fuenlabrada, Getafe și Guangzhou R&F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.