Handbal (F): Cristina Zamfir-Florianu: „Ne dorim să facem o partidă cât mai bună, iar la finalul meciului să ieşim cu fruntea sus”

0
929
Cristina Zamfir-Florianu (SCM Craiova) / FOTO? Ionuț Greere
Cristina Zamfir-Florianu (SCM Craiova) / FOTO? Ionuț Greere

Noul sezon din handbalul feminin va debuta cu Supercupa României, programată pe 3 septembrie, de la ora 20,  între campioana CSM București și SCM Craiova, finalista Cupei României. Meciul este programat în Sala Polivalentă din Capitală.

Cristina Zamfir-Florianu, golghetera sezonului precedent din Liga Națională, a prefațat meciul cu noua echipa a lui Cristina Neagu. Jucătoarea Craiovei a mulțumit antrenorului Bogdan Burcea, care a avut un merit important la venirea sa la echipa din Bănie.

“Nu cred că trebuie să spun prea multe despre echipa din Bucureşti. Ştie toată lumea ce pretenţii are. Ne dorim să facem o partidă cât mai bună, iar la finalul meciului să ieşim cu fruntea sus şi să fie un spectacol handbalistic cât mai frumos. Domnul profesor a avut un mare merit în venirea mea la Craiova, dar mi-am dat seama că sunt la un club serios, care îşi doreşte performanţă şi acesta este motivul pentru care am rămas la Craiova. Le mulţumesc tuturor celor care susţin această echipă”, a spus Cristina, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.