Handbal (F): Bogdan Burcea a prefațat cea de a 11-a ediție a turneului amical de handbal „Cupa Craiovei”

0
557
Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: REMUS BADEA
Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: REMUS BADEA

Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipe feminine de handbal SCM Craiova, a prefațat cea de a 11-a ediție a turneului amical de handbal „Cupa Craiovei”. În Bănie vor veni echipele Dunărea Brăila și CSM Slatina.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI – AICI  

Tehnicianul Craiovei s-a declarat mulțumit de evoluția fetelor în primele două turnee amicale și este convins că handbalistele pe care le pregătește vor face un sezon foarte bun. Liga Națională de handbal feminin debutează în data de 6 septembrie.

„Vom întâlni două formaţii, C.S.M. Slatina şi H.C. Dunărea Brăila, pe care nu le-am întâlnit până acum în partide amicale. Şi-au schimbat destul de mult loturile şi dorim să facem o evaluare cât mai corectă pentru acest moment. Vrem să cristalizăm 7, 8 jucătoare de bază, pe care ne vom baza în sezonul viitor. Sunt mulţumit de modul în care s-au prezentat fetele până acum şi sunt convins că vom face o treabă bună în noul sezon.”

SCM Craiova va mai disputa la finalul săptămânii viitoare două jocuri de verificare. Alb-albastrele vor întâlni pe HCM Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.