FOTO: La Presse – Valerio Andreani

AC Milan, viitoarea adversară a celor de la CS Universitatea Craiova în turul trei preliminar al Europa League, a câștigat cu scorul de 4-0, ultimul meci de pregătire susținut în Asia, în cadrul turneului International Champions Cup, cu Bayern Munchen.

Vicenzo Montella s-a decalarat mulțumit după partida câștigată împotriva lui Bayern și se gândește deja la meciul de la Severin.

”Am jucat ca o echipă, s-a vazut asta, deși mai avem încă de lucru. Căutam cele mai bune soluții”, a spus Montella, pentru Gazzetta dello Sport.

Cu gândul la partida împotriva Universității, Montella a declarat că unul dintre jucătorii de bază în sezonul tecut, Carlos Bacca, ar putea să nu fie trecut nici măcar rezerva joi.

”Am stat de vorbă cu el, este liniștit, vedem cum vor evolua lucrurile”, a spus Montella despe Bacca, jucător care ar fi tentat de un transfer la Olimpique Marseille.

Revenind la partida câștigată împotriva celor de la Bayern Munchen, Montella a spus că aceeași determinare trebuie să fie și în primul meci oficial al sezonului, în deplasarea de la Craiova. ”Trebuie să ne întoarcem cu un rezultat bun.”

AC Milan nu se va baza la Turnu Severin nici pe Biglia și Bonucci, noile achiziții ale rossonerilor nu au fost incluse pe lista UEFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.