Handbal (F): Handbalistele de la SCM Craiova trag din greu în cantonamentul din Grecia

0
587

Handbalistele de la SCM Craiova au plecat într-un stagiu de pregătire în Grecia, în localitatea Drama. Aici formația craioveană va sta cantonată timp de zece zile, perioadă în care își vor pune la punct pregătirea fizică și se vor închega mai bine ca echipă.

În cele 10 zile, conducerea tehnică a programat 26 antrenamente. Pe lângă ședințele de pregătire fizică, tehnică și tactică, fetele au programate și două partide amicale, în 28 și 29 iulie.

Lotul deplasat îm Grecia este următorul:

Portari – Yulia Dumanska, Florentina Stanciu, Cristina Lung;

Jucătoare – Cristina Zamfir, Valentina Ardean Elisei, Zeljka Nikolic, Jelena Trifunovic, Ana-Maria Țicu, Andreea Rădoi, Carmen Șelaru, Nicoleta Tudor, Patricia Vizitiu, Bobana Klikovac, Alexandra Colac, Andreea Pricopi.

Oltencele vor reveni în țară la finalul lunii iulie și vor participa la un turneu amical la Rm. Vâlcea, alături de HCM Rm. Vâlcea, HC Zalău și Măgura Cisnădie. Fetele pregătite de Bogdan Burcea și Grigore Albici vor juca la Sânicolau Mare două partide amicale în compania formațiilor maghiare Siófok KC și Bekescsaba ENKSE.

Cupa Craiovei se va desfășura în perioada 18-20 august (SCM Craiova, CSM Slatina, Dunărea Brăila și o echipă din Serbia):

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.