Amical: CSO Filiași a pierdut amicalul cu Pandurii Tg. Jiu

0
560

Formația CSO Filiași a pierdut, cu scorul de 5-1, partida de verificare disputată joi, la Târgu Jiu, împotriva formației Pandurii. Golul doljenilor a fost marcat de Cosmin Calu.

Antrenorul Victor Naicu a început meciul cu următorii: Nica – Borneci, Calu, Lupu, Tereche – Neacșu, Papa – Borhot, Duriță, Crușoveanu – Pârvuică. Pe parcurs au mai intrat: Stănciugel, Toshi, Stanca, Robert Stancu, Adrian Văduva, Fruntelată.

„Cu doar trei antrenamente pe care le-am făcut noi până acum era greu să ținem ritmul cu cei de la Pandurii, mai ales că ei au folosit o a doua echipă în partea secundă. Ei vin după o perioadă de semicantonament, cu două antrenamente pe zi, dar eu sunt mulțumit cum ne-am prezentat. Am băgat în teren și câțiva jucători noi, ca să-i văd și am terminat jocul cu doar trei din titulari. Dacă eram mai avansați cu pregătirea făceam față fără probleme acestui joc. O să mai luăm un amical săptămâna viitoare, dar momentan nu știu exact cu cine vom juca”, a declarat Victor Naicu, citat de csofiliași.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.