Handbal (F): SCM Craiova s-a reunit la Sala Polivalentă

0
1439
FOTO: Ionuț Greere
Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a reunit la Sala Polivalentă / FOTO: Ionuț Greere

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a reunit astăzi la Sala Polivaelntă în vederea sezonului 2017/2018. Tehnicienii Bogdan Burcea și Grigore Albici au susținut și o mică ședință pentru a le comunica jucătoarelor programul din perioada de pregătire.

SCM Craiova se va pregăti pe plan local până pe data de 19 iulie, apoi se va pleca într-un stagiu centralizat în Grecia. Oltencele vor participa la un turneu amical la Râmnicu Vâlcea, vor organiza Cupa Craiovei și vor merge la Sânicolau Mare, unde vor suține două partide amicale în compania formațiilor maghiare Siófok KC și Bekescsaba ENKSE.

Jucătoare prezente la reunire:

Portari: Yulia Dumanska, Florentina Stanciu, Cristina Lung (promovată de la HCM Craiova)

Jucătoare: Cristina Zamfir, Valentina Ardean Elisei, Zeljka Nikolic, Jelena Trifunovic, Ana-Maria Țicu, Andreea Rădoi, Carmen Șelaru, Nicoleta Tudor (Măgura Cisnădie), Patricia Vizitiu (HCM Rm. Vâlcea), Bobana Klikovac (Muntenegru / Alba Fehervar (Ungaria) ), Alexandra Colac (promovată de la HCM Craiova).

Din lotul din sezonul trecut nu se mai regăsesc: Laurisa Landre (Metz), Mirela Pașca (Măgura Cisnădie), Yulia Zaremba (Minaur Baia Mare), Yaroslava Burlachenko (Unirea Slobozia), Alexandra Andrei (CSM Slatina), Daniela Băbeanu.

Craiova și-a stabilit și programul turneelor de verificare din această vară, după cum urmează:

19-29 iulie: cantonament în Grecia

3-4 august: turneu de pregătire la Râmnicu Vâlcea

11-13 august: cantonament la Sânicolau Mare (amicale cu Siófok KC și Bekescsaba ENKSE)

18-20 august: Cupa Craiovei

Bogdan Burcea a declarat că obiectivul echipei încă nu a fost stabilit, dar își dorește o performanță cel puțin egală cu cea din sezonul precedent. În Bănie vor mai sosi și două campioane naționale cu CSM București. Este vorba de oltencele Lorena Stoican și Teodora Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.