Liga 3: Marius Duriță: „Trebuie să intrăm în teren motivați și să obținem punctele”

0
1085

Marius DurițăCSO Filiași întâlnește vineri, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, echipa secundă a clubului FC Voluntari, iar obiectivul nu poate fi decât victoria pentru echipa pregătită de Florin Șoavă.

Marius Duriță, mijlocașul Filiașului, a vorbit pentru site-ul oficial al grupării doljene despre meciul cu echipa ilfoveană.

„Trebuie să câștigăm neapărat, nu trebuie să ne gândim la altceva în afara victoriei. O să fie un meci greu, pentru că întâlnim o echipă arțăgoasă, cu mulți jucători tineri de calitate, stă bine și în clasament. În plus primesc ajutor și de la echipa mare cu câțiva jucători, dar noi trebuie să fim uniți și să încercăm să ne facem jocul nostru. Spun asta pentru că, trebuie să recunoaștem, au mai fost și meciuri în care nu am jucat ca o echipă și ne-am mai reproșat unul altuia câte ceva, iar asta a afectat rezultatele. Acum ne-am pregătit bine, singurul indisponibil este Bogdanovici și trebuie să intrăm în teren motivați și, bineînțeles, să obținem punctele, ca să urcăm în clasament, pentru că locul nostru este în față”, a spus Duriță, citat de csofiliași.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.