Liga 1: Probleme mari de lot la Craiova înaintea meciului cu Dinamo

0
5979
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE

CS Universitatea Craiova va juca sâmbătă, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, cu Dinamo București. Partida va începe de la ora 20:30 și contează pentru runda cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

Gigi Mulțescu se plânge de problemele pe care le are în lot. Tehnicianul oltenilor nu se poate baza pe mai mulți jucători.

„Avem în continuare probleme de efectiv: Popov a fost operat, Briceag nu este sută la sută refăcut și de accea nu-l vom forța în acest joc, Burlacu s-a accidentat la ultimul antrenament, în vreme ce Screciu este gripat, dar avem speranțe că starea lui se va îmbunătăți, astfel încât să poată fi măcar rezervă la meciul de mâine. În ciuda acestor necazuri, cei care vor intra trebuie să fie concetrați și să dea totul pentru victorie”, a spus Mulțescu, vineri, la conferința de presă.

În ceea ce privește situația celor doi jucători schimbați în prima repriză a meciului cu Astra Giurgiu, Gigi Mulțescu a ținut să lămurească siuația. Este posibil ca cei doi jucători sp fie titulari în meciul de la Severin.

„După meciul cu Astra nu am avut discuții separate cu Zlatinski și Barthe, ci în plen, cu toată echipa. Am atins și problema celor afectați de schimbări. Așa cum am spus și imediat după joc, mă bucur că au fost supărați, pentru că asta înseamnă că le pasă, că nu sunt indiferenți. Nu am fost mulțumit de evoluția echipei în prima repriză și am reacționat prin aceste schimbări. Am vrut să protejez echipa, să întorc rezultatul, dar și să-l protejez pe Zlatinski, care nu a prins o zi fastă. Bineînțeles că pot fi titulari, atât Zlatinski, cât și Barthe, în meciul cu Dinamo.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.