FOTO Liga 3: CS Podari a oprit seria de invicibilitate a „satelitului” Craiovei

1
3545
Alex Raicea (tricou alb) a deschis scorul în minutul 79 / Podari - Craiova 2 2-0
Alex Raicea (tricou alb) a deschis scorul în minutul 79 / Podari - Craiova 2 2-0
Alex Raicea (tricou alb) a deschis scorul în minutul 79 / Podari – Craiova 2 2-0

CS Podari a câștigat cu scorul de 2-0 (0-0) partida disputată marți, pe teren propriu, în compania formației CS Universitatea 2 Craiova, în etapa a 21-a din Liga a III-a, seria 3.

Alexandru Raicea a confirmat forma bună din ultima perioadă și a reușit să marcheze din nou pentru formația pregătită de Victor Naicu. Mijlocașul gazdelor a primit o minge pe culoar de la nou-intratul Neacșu, și l-a executat pe Vlad, cu un șut plasat (79). Gazdele și-au majorat diferența pe tabela de marcaj în ultimul minut de pelungire. George Neacșu a înscris cu un şut de la 14 metri lateral stânga la colțul lung, profitând și de faptul că Vlad era urcat spre poarta gazdelor.

Meciul de la Podari a avut momente bune, un gol anulat formației podărene, dar și trei bare (una de partea gazdelor și două de partea oaspeților).

Frank Orban a marcat în minutul 25, însă golul a fost anulat pentru o poziție de ofsaid. Înainte de această fază, Adrian Cârstea a trimis mingea în transverasală, dintr-o lovitură liberă de la 20 m. În partea a doua a jocului a fost rândul alb-albaștrilor să ia la țintă bara porții lui Mecea. Lucian Buzean (48) a trimis mingea în stâlpul din stânga, pentru ca Alex Popescu să fie aproape de a restabili egalitatea, dar șutul său s-a oprit din nou în bară.

MAI MULTE POZE – AICI

CS PODARI – CS UNIVERSITATEA 2 CRAIOVA 2-0 (0-0)

CS Podari: Mecea – Orban, Dina, Avram, Luică – Stancu, Sârmon (’84, Dumangiu) – Preda (’86, Cl. Ştefan), Cârstea (’76, G. Neacşu), Raicea – Geanimu (’59, Fieraru). Antrenor: Victor Naicu.

CS Universitatea 2 Craiova: Vlad – Vlădoiu, Hodea, Hreniuc, Borța – Frăsineanu (’59, Gunie), Enache, Buzan – Țoiu (’73, Trocan), Al. Popescu, Tătulea (’84, Ionescu). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

Cartonașe galbene: Orban ’39, Mecea ’90+1 / Hreniuc ’25, Frăsineanu ’31, Țoiu ’62, Buzan ’69.

Au arbitrat: Ovidiu Robu – Cristian Ionuț Măndită, Aurelian Țoie.

Observatori: Adrian Ion, Ionuț Cuscă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.