Baschet (M): Finala pentru play-off. SCM U Craiova – Phoenix Galați

0
1123

Craiova - BC MuresSCM Universitatea Craiova – Phoenix Galați este cu siguranță cel mai important meci din ultima etapă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Miza este foarte importantă, invingatoarea confruntării obține ultimul bilet pentru play-off-ul campionatului.

Partida este programată de la ora 19.45, în Sala Polivalentă din Craiova și va fi arbitrată de Alexandru Olaru, Dragoș Nicolae și Beder Șefir.

Galațenii au o victorie în fața oltenilor, dar alb-albaștrii stau stau mai bine la confruntarile directe. Trupa pregătită de Vladimir Vuksanovic a câștigat două din cele trei partide disputate împotriva formației antrenate de Florin Nini.

“Mă bucur enorm că am ajuns în punctul de a juca finala pentru calificarea în play-off. Cred că toţi fanii se bucură că putem să ajungem în play-off dacă învingem pe Phoenix Galaţi. Ştim cu toţii cât am suferit şi am muncit să îndreptăm această corabie, care a avut mai multe suişuri şi coborâşuri. Suntem într-o ascensiune de formă. În ultima perioadă am avut rezultate bune. Am ajuns în acest moment pe care ni-l doream, să ne decidem singuri soarta. Îndemn încă o dată suflarea baschetbalistică din Craiova să vină mâine seară la sală, pentru că va fi o partidă care va rămâne în istoria baschetului şi a Craiovei. Sper ca sala să fie plină şi să oferim un spectacol la înălţime.”, a declarat Cătălin Burlacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.