Liga 3: Remize externe pentru Filiași și Podari

0
1292

CRAIOVA 2 - BRADU 4-2Campionatul Ligii 3 și-a consumat la sfârșitul acestei săptămâni o nouă rundă. A fost etapa cu numărul 20 pentru seria a III-a, grupă din care fac parte și cele 3 reprezentante ale județului Dolj.

Vineri, CS Universitatea 2 Craiova a câștigat cu scorul de 4-2 meciul cu Atletic Bradu.

CSO Filiași a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-2), partida disputată pe stadionul „Metalglobus” din București, în compania formației secunde a FCSB. Golurile formației pregătite de Florin Șoavă au fost marcate în repriza a doua, de Claudiu Bălan și Sorin Papa.

CSO FILIAȘI: Mogoșanu – Calu, Chircan (68, Fruntelată), Lupu, Tereche (15, Borhot) – Bogdanovici, Borneci (83, Obeanu) – Duriță, Stanca (46, Papa), Crușoveanu – Bălan.

Formația FC Podari a câștigat un punct din deplasarea de la Alexandria. Trupa lui Victor Naicu a remizat, scor 3-3, într-un meci extrem de spectaculos. Pentru Podari au marcat: Adrian Cârstea (2) și Raice.

La mijlocul săptămânii vom avea o etapă intermediară. CS Podari înfruntă CS Universitatea 2 Craiova, în vreme ce Filiașul primește pe „Combinat” vizita celor de la FCM Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.