Liga 1: Alb-albaștrii au fost executați în Trivale | CS Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-4 !

0
2924

Craiova - CFR 1-4CS Universitatea Craiova a fost de nerecunoscut în meciul din această seară, jucat în Trivale, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în fața formației CFR Cluj. Ardelenii au câșigat categoric, scor 4-1.

Clujenii au început în forță și au marcat de două ori în decurs de trei minute. Ciprian Deac a deschis scorul cu un șut sub transversală, din marginea careului (18), pentru ca Păun să majoreze avantajul feroviarilor, după ce a pus latul din 6 metri.

Craiova a beneficiat de o lovitură de la 11 m în debutul reprizei secunde, iar Gustavo a redus din handicap. Tot brazilianul putea restabili egalitate, dar a șutat peste poartă din poziție ideală. În loc de 2-2, s-a făcut 1-4. Clujenii au marcat din nou două goluri în doar câteva minute. Gomelt a făcut 3-1, cu un șut de la 14 m, iar Ciprian Deac a înscris simplu, după o pasă a lui Omrani.

Andrei Ivan a fost foarte nervos pe întreaga durată a partidei și a fost eliminat, după ce a văzut două cartonașe roșii.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-4 (0-2)

Craiova: Calancea – Dimitrov, Screciu, Kelic, Briceag (30, Bucurică; 71, Jazvic) – Mateiu (79, Markovic), Zlatinski, Băluță – Gustavo, Ivan, Bancu. Antrenor: Gigi Mulțescu.

CFR Cluj: Mincă – Lopes, Larie, Horj, Camora – Nascimento (62, L. Rus), Gomelt – Nouvier, Păun (71, Antal), Deac – Omrani (81, D. Roman). Antrenor: Vasile Miriuță.

Cartonașe galbene: Bancu, Ivan (2), Băluță / Camora, Horj, Deac, Lopes.

Cartonaș roșu: Andrei Ivan 90.

Au arbitrat: Cătălin Popa – Ovidiu Artene, Bogdan Gheorghe; Iulian Dima.

Observatori: Aron Huzu, Romolus Gabor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.