MMA: Florin Boboc: „Mereu am emoții când lupt acasă !”

0
4537
Florin Boboc, la cântarul oficial / FOTO: ANDI VOICU
Florin Boboc, la cântarul oficial / FOTO: ANDI VOICU
Florin Boboc, la cântarul oficial / FOTO: ANDI VOICU

Clubul Sportiv “Power Gym Craiova” va organiza sâmbătă, 1 aprilie 2017, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova, o competiţie sportivă sub sloganul „Campanie antiviolenţă – Respect Word Series – Luptă în ring, nu în stradă”.

Concursul este destinat atât sportivilor amatori cât şi sportivilor profesionişti, arbitrajul urmând să fie pe baza regulamentului K-1 şi MMA.

În ring va urca și multiplul campion național Florin Boboc (Boboc Academy), care va lupta după reguli MMA, cu Stelian Măceșanu, de la Power Gy Craiova. Gala va fi deschisă de fiul lui Boboc, Mario Boboc. Acesta va lupta în limitele categoriei -50 Kg, cu Ionuț Busuioc (Toncea Martial Arts).

AMĂNUNTE DESPRE GALA DE LA CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL – AICI

Florin Boboc a vorbit în exclusivitate pentru Sportul Doljean despre lupta de sâmbătă seara, de la Centrul Multifuncțional.

„Mereu am emoții când lupt acasă, în fața suporterilor și prietenilor. Adversarul este mai greu decât mine, am înțeles că este destul de bun, poate și cu o experiență mai mare decât a mea. În această gală va lupta și fiul meu, pe reguli de KickBoxing. Are un palmares foarte frumos, campion național, campionat european. Sper să îmi calce pe urme și să îmi depășească performanțele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.