FOTO Liga 3: CS Universitatea 2 Craiova a învins Atletic Bradu, scor 4-2

1
2379
Simon Mazarache a marcat pentru 2-0, Craiova 2 - Bradu 4-2 / FOTO: IONUȚ GREERE
Simon Mazarache a marcat pentru 2-0, Craiova 2 - Bradu 4-2 / FOTO: IONUȚ GREERE
Simon Mazarache a marcat pentru 2-0, Craiova 2 – Bradu 4-2 / FOTO: IONUȚ GREERE

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a câștigat, vineri, scor 4-2, meciul disputat pe stadionul „Extensiv”, în compania formației Atletic Bradu, în etapa a a 20-a din Liga a III-a, seria 3.

Băieții lui Papură au condus încă din minutul 18 cu scorul de 3-0 ! Alb-albaștrii au deschis scorul scorul în minutul 3, Borța a prins un trasor de la 30 m, care s-a oprit în poarta lui Sporea. Simon Măzărache a majorat diferența în minutul 10. Atacantul oltenilor a urmărit un balon şutat de Alex Popescu şi deviat de un adversar şi a reluat în colțul lung, iar Buzean a marcat dintr-o centrare înșelătoare, după lovitură liberă de pe partea stângă.

Oaspeții au echilibrat jocul și au reușit să reducă din handicap în minutul 40. Vlad a respins în față un șut din marginea careului, iar Ruță a marcat din 6 metri.

Alexandru Popescu a refăcut diferența de 3 goluri pe tabela de marcaj, lob cu capul peste portarul argeșean (79).

Finalul jocului a aparținut oaspeților. În minutul 85, Andrei Vlad a apărat o lovitură de la 11 executată de Ruță, după un fault comis tot de portarul craiovean. Scorul final a fost stabilit de Marius Ion, care a împins mingea în poartă doar din câțiva metri.

CS UNIVERSITATEA 2 CRAIOVA – ATLETIC BRADU 4-2 (3-1)

CS Universitatea II Craiova: Vlad – Vlădoiu (’81, Trocan), Hodea, Hreniuc, Borța – Enache, Țoiu, Buzan (’90, Chivu) – Frăsineanu (’57, Gunie), Al. Popescu, Măzărache (’71, Tătulea). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

Atletic Bradu: Sporea – Păun (’31, Ciucă), Golban, Dumitrache, Din, Voinescu (’39, Jenaru), O. Popescu, Tameş (’66, Ceapă), Traşcă (’61, Marcu), Ruță, M. Ion. Antrenor: Iulian Tameş.

Cartonașe galbene: Borța, Hodea, Gunie, Buzan / O. Popescu, Jenaru.

Au arbitrat: Adrian Kiriță – Constantin Pantilimonescu, Octavian Ciorescu.

Observatori: Mihai Hârlab, Emanoil Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.