Judo: Judokanii din Craiova au câștigat 4 medalii la Campionatul Naţional de Juniori U21

0
1101
FOTO: FRLUPTE/ Florentina Văcaru, aur la Campionatul Național de judo U 21
FOTO: FRLUPTE/ Florentina Văcaru, aur la Campionatul Național de judo U 21
FOTO: FRLUPTE/ Floriana Văcaru, aur la Campionatul Național de judo U 21Judo

În perioada 17-19 martie, municipiul Drobeta Turnu Severin a fost gazda finalei Campionatului Naţional de Juniori U21.

272 de judoka (171 masculin şi 101 feminin) de la 54 de cluburi din România şi-au disputat titlurile de campioni ai României la 16 categorii de greutate diferite, 8 la masculin şi 8 la feminin.

Judokanii din Craiova se întorc acasă cu 4 medalii: una de aur, 2 de argint și una de bronz. Toți medaliații sunt legitimați la CS Universitatea Craiova și antrenați de Mihai Voinea.

Floriana Văcaru a devenit campioană națională la categoria +78 kg, după ce a învins-o în finală pe sportiva Ana Maria Dănilă (Poli Iași). Tot în limitele categoriei +78 kg, Georgiana Renghea (CSM Craiova) a pierdut meciul pentru medalia de bronz, fiind învinsă de Narcisa Ion (LPS Focșani).

Argintul a fost cucerit de către Cleonia Riciu, înfrângere la Diana Truică (CSM Pitești / Steaua București), la categoria – 52 kg, respectiv de Robert Gușă, care a pierdut finala categoriei – 90 kg, în fața judokanului Eduard Șerban (CSM Pitești / Steaua București).

O altă medalie pentru delegația craioveană a fost adusă de Robert Pasăre, bronz, în limitele categoriei -60 kg.

Competiția de pe malul Dunării a reprezentat și un criteriu de selecție pentru loturile naționale ale României, dar și pentru viitoarele participări la competițiile internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.