Baschet (M): Craiova câștigă la Galați și rămâne în lupta pentru play-off

0
1643

BaschetVictorie importantă pentru baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova. Trupa antrenată de Vladimir Vuksanovic s-a impus în deplasare, scor 86-84, în fața formației Phoenix Galați. Scorul pe sferturi a fost 28-26, 19-17, 22-28, 17-13.

Craiova s-a impus în fieful principalei contracandidate pentru ultimul loc de play-off și speră în continuare să intre în primele opt echipe din Liga Națională.

Alb-albaștrii au ajuns 6-15 la general, 27 de puncte, în vreme ce formația gălățeană are 7-14, 28 de puncte.

Prima parte a meciului de la Galați a fost echilibrată, craiovenii au intrat la cabine cu un avantaj de două posesii (47-43). Gazdele au forțat și au preluat conducerea înaintea ultimelor 10 minute de joc (71-69). Gălățenii s-au desprins la puncte pe tabela de marcaj, dar Craiova a replicat prin Christopher Lee, care a restabilit egalitatea. Oaspeții au u puncte avantaj în minutul 37, însă gălățenii nu depus aremele. Ultimul minut al partidei a fost dramatic. Jamar Abrams a pierdut mingea, iar gazdele au avut posibilitatea să câștige sau să trimită meciul în over time. Gugino nu a nimerit ținta din spatele semicerului, Brandon a recuprat ofensiv, dar Guțoaia nu a reușit să marcheze de sub panou.

Christopher Lee a terminat meciul cu 21 de puncte și 13 recuperări, Cătălin Burlacu a terminat meciul cu 18 puncte, 4 recuperări și 9 pase decisive, iar Jamar Abrams a adăugat 19 puncte.

Statistic, Craiova a avut medii de 67 % la aruncările de 2 puncte, 43 % la aruncările de 3 puncte și 66 % de la linia de libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.