Liga 1: Gigi Mulțescu ar fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate pe terenul campioanei

0
1983

MultescuAntrenorul Craiovei, Gigi Mulțescu, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul cu Astra Giurgiu din prima etapă a play-off-ului, programat sâmbătă, 11 martie, de la ora 20:30.

Alb-albaștrii încă sunt sub eurofia calificării în play-off, iar acest lucru îl îngrijorează pe Mulțescu. Jucătorii săi nu sunt la fel de motivaţi şi de concentraţi cum au fost la meciul cu Mediaș

„Presiunea nu mai e atât de mare, dar este euforia. Cu asta a trebuit să lupt zilele astea. E periculoasă și euforia. Cred că după discuția purtată ieri au înțeles și jucătorii că putem să scriem istorie și că accederea în play-off ajută la îndeplinirea dorinței suporterilor și a noastră, a tuturor, de a face ceva special. Play-off-ul este un alt campionat, întâlnim cele mai bune echipe din Liga I și trebuie să fim în formă.“

Antrenorul oltenilor are și probleme de lot pentru meciul cu Astra. Zlatinski este suspendat, Briceag accidendat, în vreme ce Apostol Popov acuză probleme de sănătate.

„Zlatinski este suspendat, Briceag este accidentat, iar Popov este incert. În aceste condiţii, ne pregătim să forţăm jucătorii  tineri în acest play-off: Screciu, Manea, Petre, Markovic şi ceilalţi. Este unul dintre cele mai grele meciuri, dacă nu cumva chiar cel mai greu, fiindcă Astra are cel mai bun şi cel experimentat lot şi mai trece şi printr-o perioadă fastă, cu opt victorii la rând. Mergem totuşi la Giurgiu cu o echipă pregătită să câştige punct sau puncte. Contează şi un punct, aş fi mulţumit cu egalul, fiindcă în play-off este important să iei ceva din fiecare meci.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.