LNBM | SCM Universitatea Craiova începe seria cu Laguna București din play-out-ul LNBM

0
260

SCM Universitatea Craiova joacă marți și joi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie, primele două jocuri din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, contra celor de la ABC Laguna București.

Formația antrenată de Panayiotis Yannaras a terminat grupa de clasament 11-18 pe locul 1, cu o singură înfrângere în faza a doua a campionatului, și astfel a ajuns la un duel cu ultima clasată îb serie, ABC Laguna București, formație care a câștigat un singur meci în actula stagiune a Ligii Naționale.

Gruparea din Bănie pornește ca și favorită în duelurile cu „Rechinii din Capitală”, dar trebuie să fie foarte atenți și să evite orice surpriză.

Sistemul de desfășurare al play-out-ului LNBM

În play-out-ul Ligii Naționale de Baschet se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri, câștigătoarele se mențin în primul eșalon, iar învinsele ar urma să retrogradeaze. Craiova are avantajul terenului propriu și va juca primele două jocuri în propriul fief. După „dubla” din Bănie, va urma cel puțin un joc în Capitală (luni, 15 aprilie, de la ora 18:00), iar dacă va mai fi cazul, încă o partidă pe terenul bucureștenilor, miercuri, 17 aprilie, tot de la ora 18:00.  În cazul în care scorul va fi 2-2, meciul decisiv se dispută în Bănie, pe 24 aprilie.

Meciurile directe

SCM Universitatea Craiova și ABC Laguna București s-au mai duelat de două ori în acest faza a doua, în grupa 11-18, iar de fiecare dată s-au impus alb-albaștrii: 75-48 la București, 84-53 la Craiova. În afară de aceste două jocuri, cele două combatante s-au mai întâlnit doar o singură dată, în Cupa României din sezonul precedent, victoria a fost tot a Craiovei, scor 85-59.

Confruntările din play-out

SCM Universitatea Craiova (1) vs Laguna București (8)
CSM Târgu Jiu (2) vs CSM Galați (7)
CS Vâlcea 1924 (3) vs CSM Focșani (6)
SCM Timișoara (4) vs CSM Petrolul Ploiești (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.