Cupa României | FCU a fost eliminată din Cupă după loviturile de departajare

0
296
FCU Craiova - FC Voluntari
FOTO: Sport Pictures

FCU Craiova nu a fost în stare să învingă pe FC Voluntari, venită în Bănie cu o echipă cu multe rezerve, și a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei României. A fost 0-0 după 120 de minute de joc, 4-2 pentru ilfoveni după loviturile de departajare.

Oaspeții au fost mai periculoși în prima repriză, parte în care au trimis și mingea în poartă, însă golul lui Carnat a fost anulată pentru o poziție de ofsaid inițială la Roemer. Pop a trimis în transversală în minutele suplimentare și meciul a intrat în prelungiri. În cele două reprize de prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic, iar calificarea s-a decis la loviturile de departare.

FCU Craiova: Gurău – Padula, Kvakic (57, Compagnucci), Lacroix, Mascarenha – Baeten (106, Blidar), Albu (106, Lekiatas), Pop – Sidibe (109, Dragu), Blănuţă (106, Chițu), Bahassa. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Voluntari: Fernandez – Turda, Paz, Droppa – Ciobanu, Lambrinoc (60, R. Popescu), Cascini, Răduţ – Carnat, Roemer (97, Lopes), Merloi (60, Florea). Antrenor: Florin Pârvu.

Lovituri de departajare

2-4 – A marcat Bautista Cascini.

2-3 – A ratat Andrea Padula.

2-3 – A marcat Robert Popescu.

2-2 – A marcat Gabriel Compagnucci.

1-2 – A marcat Andrei Ciobanu.

1-1 – A ratat Vlad Pop.

1-1 – A marcat Voican, dar a alunecat și mingea i-a atins și piciorul de sprijin. Golul s-a anulat.

1-1 – A marcat Radu Negru.

0-1 – A marcat Daniel Florea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.