Volei | Craiova ratează 3 mingi de meci și pierde după 2-0 la seturi

0
297

SCM Universitatea Craiova a ratat la mustață victoria în primul meci al seriei din play-off-ul cu Dinamo din campionatul național de volei masculin. Băieții lui Pascu au condus cu 2-0 la seturi, 20-15 în setul patru, iar în decisiv au irosit 3 mingi de meci, ultima dintre acestea întoarsă de arbitrajul video. Meciul a durat 2 ore și 33 minute!!!

Craiova a avut 2-0 la seturi, ambele câștigat cu același scor, 25-23, după o evoluție încântătoare. Alb-albaștrii au condus și în cel de-al treilea parțial al partidei, însă Dinamo a revenit și a redus din diferență (22-25).

Craiova a avut 20-15 în setul 4. Tie-break nebun

După un început echilibrat de set, în care Dinamo două puncte avans, trupa lui Dănuț Pascu a pus stăpânire pe situație și s-a desprins la 20-15! Totul părea clar, alb-albaștrii aveau prima șansă să închidă partida, dar din păcate bucureștenii au egalat la 21-21 și au împins meciul în setul decisiv după 25-23.

Decisivul a fost nebun de-a binelea, închis de dinamoviști cu 19-17, după ce Craiova a avut trei mingi de meci, irosite din păcate, la ultima dintre acestea gazdele au solicitat arbitraj video, după ce mingea a ieșit în aut (Craiova era câștigătoare), reluarea a arătat că aceasta a atins blocajul înainte să părăsească suprafața de joc.

CRAIOVA: Stöhr 17 puncte, Ćuk 6, Hernandez 28, Călin 11, Paez 2, Ćulafić 13 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Tarța 6, Durski

Meciul 2 se joacă în Bănie

Meciul al doilea al seriei va avea loc în Bănie, miercuri, 27 martie (cel mai probabil de la ora 18:00), în Sala Polivalentă. Dacă va mai fi cazul, meciul al treilea va avea loc tot în Ștefan cel Mare, sâmbătă viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.