Echipa Națională | De ce nu a fost convocat Mitriță? Ce a răspuns Edi Iordănescu

0
601

În mare formă la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Selecționerul României a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord și a fost întrebat de ce nu a fost convocat și „Piticul atomic”. Acesta a răspuns că orice jucător are ușa deschisă, dar va fi o misiune dificilă pentru cei care nu au fost convocați să prindă „trenul din mers”.

„La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord.

Meciul dintre România și Irlanda de Nord este programat vineri, de la ora 21:45 (Prima TV), pe Arena Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.