Echipa Națională | Nicușor Bancu nu va juca în amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia

0
2685

Căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, nu va evolua în meciurile amicale cu Irlanda de Nord (vineri, 22 Martie, Arena Națională, ora 21:45) și Columbia (marți, 26 Martie, Madrid, ora 21:30), din cauza unei accidentări.

În locul său, Edi Iordănescu l-a convocat pe Raul Opruț, fundașul stânga de la FC Hermannstadt, informează Federația Română de Fotbal. Fotbalistul de 26 de ani este împrumutat la gruparea sibiană de belgienii de la KV Kortrijk.Raul Opruț mai are trei convocări la echipa națională. Toate au venit sub comanda actualului selecționer, care l-a adus prima oară la națională în noiembrie 2022.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis în această dimineață să îl cheme la lotul național pe Raul Opruț, fundașul stânga legitimat la AFC Hermannstadt. Nicușor Bancu s-a prezentat la reunire cu o problemă medicală și va rata cu siguranță meciul cu Irlanda de Nord. Cum și șansele lui de a fi apt pentru partida din Spania, cu Columbia, sunt minime, staff-ul tehnic, după ce s-a consultat cu cel medical, a decis să apeleze la Opruț“, a anunţat FRF.

CITEȘTE ȘI: Edi Iordănescu a convocat 29 de jucători pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.