Superliga | Criza se adâncește la FCU! Înfrângere în prima etapă din play-out

0
279
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova nu se regăsește și pierde încă o partidă în campionat. Formația antrenată de Nicolo Napoli a început play-out-ul cu o înfrângere, scor 0-1, în deplasare, în fața formației Petrolul Ploiești.

După un jos foarte modest, fără o idee clară și fără a pune în real pericol poarta lui Zima, craiovenii simt din ce în ce mai mult fiorul unei posibile retrogradări! Unicul gol al partidei a venit în minutul 61. Jair a șutat puternic din afara careului și l-a învins pe Gurău. În urma acestui rezultat, Petrolul Ploiești a urcat pe locul 10 în clasament, cu 21 de puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova a rămas pe poziția a 13-a, cu 16 puncte.

Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Garutti, Ţicu – Hanca (90+1, Diomande), Seto – Musi (88, Răducan), Jair, Işfan (75, Jyry) – Berisha (88, Irobiso). Antrenor: Florin Stângă.

FCU Craiova: Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas (75, Dragu) – V. Achim, Dr. Albu (75,Pop) – Baeten (67, Sidibe), Bauza, Chiţu (75, Ibrahim) – Blănuţă. Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.