Liga Florilor | Florentina Stanciu, după victoria cu Știința București: „Am uitat să mă și bucur între timp”

0
446

Echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova a câștigat în sfârșit o partidă în Liga Florilor, după 7 înfrângeri consecutive. Gruparea din Bănie a trecut la pas de „lanterna roșie” CSU Știința București, scor 30-21, într-o partidă disputată sâmbătă după-amiază, în Sala Polivalentă.

La finalul disputei, antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, a declarat că a și uitat cum este să te bucuri la o victorie. De asemenea, aceasta de punctat cât de importante sunt cele trei puncte câștigate.

„Așteptam de foarte mult timp acest succes, primul din 2024. Am uitat să mă și bucur între timp. Sunt trei puncte importante și mă încântă atitudinea echipei, în special din prima repriză. Este drept, nu am menținut același ritm tot meciul, dar e un prim pas bun. Am mare încredere în viitor. Sunt convinsă că este un nou început. O mai avem pe Krpez de așteptat și sperăm că va fi din ce în ce mai bine pe viitor. Obiectivul nostru rămas este să câștigăm toate meciurile până la final.“

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul de la Târgu Jiu, programat vineri, 15 martie, de la ora 17:30, în direct pe Pro Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.