LNBM | SCM Universitatea Craiova dă mâine seară peste CSM Galați

0
281

Începe returul din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet. SCM Universitatea Craiova joacă mâine seară în Sala Polivalentă, de la ora 19:30, în compania formației CSM Galați.

Formația antrenată de Panayiotis Yiannaras are 8-2 la general, la egalitate cu Timișoara și Tg.Jiu, și țintește o nouă victorie cu gruparea de la malul Dunării, după victoria la limită din turul grupei 11-18 a LNBM (75-74). Galațiul are înfrângeri pe linie în play-out și ocupă penultima poziție a clasamentului.

Panayiotis Yiannaras este optimist înaintea acestei partide

Cipriotul de pe banca tehnică a Craiovei s-a arătat optimist înaintea acestei confruntări. El îşi doreşte o evoluţie bună a elevilor săi.

„Va fi un alt meci dificil pentru noi. Nu am uitat ce s-a întâmplat la ultimul joc, la Galaţi, unde am câștigat la un punct. Ei au făcut nişte schimbări şi mă aştept să vină aici cu gândul de a da tot ce-i mai bun pe teren. În ceea ce ne priveşte, a trebuit să reglăm câteva lucruri după jocul rău cu Timişoara şi apoi am făcut un meci bun împotriva celor de la Târgu Jiu. Acum ne dorim să continuăm pe aceeaşi direcţie. Încă mai avem probleme medicale în lot, dar de aceea avem 12 jucători şi formăm o echipă. Când cineva cade, în locul său trebuie să urce altcineva, care să nu-i facă absenţa simţită. Aş prefera să nu dau nume, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla până la ora meciului. Ştiu că băieţii fac eforturi ca să fie prezenţi şi să ne poată ajuta. Din fericire, mai este destul timp până sâmbătă ca lucrurile să se îmbunătăţească“

Partida va fi arbitrată de Mate Andraș Stretea, Octavian Goina și Michael Nicoară. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Bedir Sefer.

LNBM – Etapa 5, Grupa 11-18

VINERI, 8 MARTIE
17:00 CSM Focșani – SCM Timișoara

SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE
18:00 CSM Tg.Jiu – CSM Petrolul Ploiești
18:00 Laguna București – CS Vâlcea
19:30 SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSM Galați

Clasament, Grupa 11-18

NoTeamW/LP
1.SCM Timișoara8/218
2.CSM Tg.Jiu8/218
3.SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA8/218
4.CS Vâlcea6/416
5.CSM Petrolul Ploiești4/614
6.CSM Focșani3/713
7.CSM Galați2/812
8.ABC Laguna București1/911

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.