Liga Florilor | SCM Craiova întâlnește ultima clasată

0
330

Echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova primește vizita formației CSU Știința București într-o confruntare care contează pentru etapa cu numărul 18 a Ligii Florilor. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă, începând cu ora 16:45.

Fetele lui Bogdan Burcea au 7 înfrângeri consecutive în campionat, rezultate în urma cărora au rămas la cota 25, pe locul 6 în ierarhia momentului. Oltencele întâlnesc echipa care nu a acumulat niciun punct în cele 17 etape disputate până în prezent și au șansa reabilitării în fața suporterilor.

Florentina Stanciu își dorește o schimbare de atitudine din partea fetelor

Flori Stanciu, antrenorul secund al grupării craiovene, nu se gândește decât la victorie în disputa cu „studentele” din capitală, dar îți dorește și o schimare de atitudine din partea jucătoarelor.

„Nici nu se pune problema să nu câștigăm cele trei puncte. Așteptăm o schimbare de atitudine, de abordare, determinare și responsabilitate. Am încredere că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Cred într-o resetare, într-un nou început.”

Jocul din Bănie va fi arbitrat de o brigadă formată din Mihai Ciutacu și Alin Stamatoiu, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Adrian Eremia.

În partida tur, disputată pe 23 septembrie 2023, SCM Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 35-24.

Liga Florilor – Etapa 18

VINERI, 8 MARTIE
15:OO Corona Brașov – CSM București
17:30 Măgura Cisnădie – Gloria Bistrița (Pro Arena)

SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE
16:45 SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSU Știința București
17:00 Dunărea Brăila – Rapid București (Pro Arena)
18:00 Gloria Buzău – CSM Tg.Jiu

DUMINICĂ 10 MARTIE
17:30 HC Zalău – SCM Rm.Vâlcea (Pro Arena)

LUNI, 11 MARTIE
17:00 Minaur Baia Mare – Dacia Mioveni

Clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.