LNBM | Craiova joacă mâine restanța de la Constanța. Vitaly Stepanovski vrea concentrare maximă

0
341

CSM Constanța și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc miercuri seara, de la ora 18:00, într-o restanță din cadrul etapei cu numărul 7 a Ligii Naționale de Baschet – Conferința B.

Alb-albaștrii merg la Constanța cu 4-6 bilanț în clasament și după ce au pierdut ultimele două partide din Liga Națională. Trupa lui Vitaly Stepanovski a cedat pe terenul vicecampioanei CSM Oradea (73-90) și pe teren propriu, în „Ion Constantinescu”, contra celor de laCSU Sibiu, cu scorul de 76-79.

Gazdele de mâine sunt pe val, cu trei victorii consecutive, astfel că au ajuns la un bilanț de 6-5. Ultima „victimă” a formației pregătite de Dan Fleșeriu a fost nou-promovatei CS Vâlcea, 81-58.

Tehnicianul Craiovei, Vitaly Stepanovski a declarat că echipa sa trebuie să joace la nivel maxim pe tot parcursul celor 40 de minute pentru a bifa victoria.

„Constanţa are o echipă bună, iar jucătorii au extrem de multă experienţă. Ei joacă un baschet simplu şi se bazează mult pe aruncările de trei puncte. Noi trebuie să le tăiem avântul pe cât posibil, să ne apărăm bine, în special în situaţie de unu la unu şi să trecem la controlul partidei. Va trebui, totodată, să fim concentraţi pe tot parcursul celor 40 de minute, să nu mai cedăm ca în celelalte meciuri. Cu o bună organizare în teren şi cu o energie pozitivă, putem câştiga acest duel“, a declarat Vitaly Stepanovski, pentru clubul din Bănie.

Partida dintre CSM Constanța și SCM Universitatea Craiova va fi condusă de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Vlad Cotrobaș, Șerban Rașoga.Comisar din partea FRB fost delegat Anton Cutov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.