LNBM | În nota obișnuită! Au condus până în ultimul sfert și au luat bătaie

0
468

Parcă nu se mai termină meciurile în care baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova s-au aflat la conducere până în sfertul patru și victoria a revenit adversarei. Așa s-a întâmplat și meciul de sâmbătă seara cu CSU Sibiu. Craiova a avut meciul în mână, dar victoria a revenit ardelenilor: 76-79!

Formația antrenată de Vitaly Stepanovki a fost la conducere încă de la început și sfertul întâi s-a încheiat cu scorul de 25-15. Actul al doilea din prima repriză a început bine pentru alb-albaștrii, care s-au desprins chiar la 15 puncte diferență. Oaspeții au răspuns și la pauza mare tabela indica scorul de 42-34.

După revenirea de la vestiare, sibienii au trecut la conducerea jocului (46-47). Apoi s-a mers cap la cap și în cele din urmă, sfertul al treilea s-a încheiat cu scorul de 60-57 pentru gruparea din Bănie. Actul decisiv a fost unul echilibrat, cu ambele echipe în avantaj, dar în cele din urmă victoria a revenit echipei antrenate de Tomas Rinkevicius cu scorul de 79-76.

Vitaly Zotov a terminat meciul cu 33 de puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive), iar Pavlo Krutous a adăugat 15 puncte, 3 pase decisive, și 2 recuperări.

Datorită acestui rezultat, Craiova a ajuns la patru victorii și 6 înfrângeri. De partea cealaltă, Sibiul ajunge la un bilanț de 6-5.

Pentru gruparea din Bănie urmează restanța cu CSM Constanța, din deplasare, într-o confruntare programată miercuri, 20 decembrie, de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.