Lupte | Craiova are cu ce se mândri la lupte: titluri naționale, medalii + distincții pentru rezultate deosebite

0
630

Clubul Sportiv Universitatea Craiova a adus acasă 5 medalii de la finala Campionatului Național de lupte, cometiție găzduită de Sala Polivalentă din Reșița, finalul săptămânii recent încheiate.

Alexandra Anghel (categoria 72 kg.) şi Răzvan Kovacs (categoria 61 kg.) au obținut al optulea, respectiv al cincilea titlu de campioni naţionali, demonstrând când încă odată că nu au rivali pe plan intern. De asemenea, alţi trei craioveni au câştigat medalii: Ionuț Răduică (argint, cat. 79 kg.), Cristian Surugiu (bronz, cat. 65 kg.) şi Gheorghe Constantin (bronz, cat. 70 kg.).

Aurel Cimpoeru și Răzvan Kovacs, titluri pentru rezultate deosebite

Răzvan Kovacs (campion național, categoria 61 kg + maestru al sportului / Aurel Cimpoeru, antrenorul CSU Craiova – antrenor emerit

Nu doar sportvii craioveni au cu ce se lăuda după finala de la Reșița. Aurel Cimpoeru, antrenorul clubului din Bănie, a primit titlul de antrenor emerit. Elevul său, Răzvan Kovacs, a mai câștigat o distincție în afară de titlul național obținut la categoria 61 kg. Acesta a primit și titlul de maestru al sportului.

Anghel și Kovacs au șanse de calificare la JO de la Paris

Luptele craiovene ar putea avea doi reprzentanți la Jocurile Olimpice de la Paris. Alexandra Anghel și Răzvan Kovacs vor participa la anul la turneele de calificare la Olimpiadă. În Azerbaidjan, în luna aprilie, va avea loc primul turneu de calificare la JO, ambii sportivi având șanse reale de a merge la Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.