Liga Florilor | Reacții după SCM Craiova – HC Zalău 38-25. Ce au spus Flori Stanciu și Gheorghe Tadici

0
736

Echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva formației HC Zalău, scor 38-25, într-o confruntare din etapa cu numărul 9 a Ligii Florilor.

Florentina Stanciu, antrenorul secund al grupării craiovene, a fost mulțumită de atitudinea jucătoarelor de pe întreaga durată a meciului. Aceasta a vorbit și despre meciul din etapa următoare, de la Cisnădie.

„Felicităm echipa pentru cele trei puncte. Putea fi un meci echilibrat, dar echipa din Zalău a ratat mult. Asta denotă că noi am făcut o apărare bună, iar poarta ne-a mers excelent. Suntem fericiţi şi ne bucură că toate jucătoarele au intrat pe teren şi au jucat. Pe tot parcusrul meciului am avut o atitudine exemplară şi pot spune că am controlat jocul cap-coadă. A fost un meci aşa cum ne doream. Urmează un meci la Cisnădie un joc destul de greu, dar avem o săptămână întreagă la dispoziție să pregătim meciul şi sunt convinsă că vom face un meci bun“, a spus Florentina Stanciu.

Gheorghe Tadici și-a criticat jucătoarele pentru jocul de la Craiova

Gheorghe Tadici, tehnicianul grupării sălăjene „a dat de pământ“ cu elevele sale, declarându-se dezamăgit și dezgustat de cum s-a prezentat echipa sa.

„Sunt două echipe cu obiective diferite. Craiova a jucat foarte bine timp de 45 de minute, în viteză. Le felicit atât pe ele, cât şi staff-ul tehnic pentru ceea ce realizează aici. Noi am avut poarta aproape goală. Atâta timp cât stai în apărare precum nişte jaloane, a fost foarte simplu pentru adversare să finalizeze. 85% dintre goluri au fost date de la cca. 6 metri. Atitudinea echipei mele a fost deplorabilă, de la portar până la ultima jucătoare. Am făcut concurs de greşeli tehnice, deci rezultatul este normal. Nu trebuie să se îmbete craiovencele cu apă rece după acest meci, pentru că jucat cu o echipă mediocră azi. Mi-e jenă de ruşinea pe care ar trebui să o aibă fetele mele“, a declarat tehnicianul grupării din Zalău, Gheorghe Tadici.

CITEȘTE ȘI: S-au distrat pe teren! SCM Craiova a spulberat HC Zalău

Fără surprize în etapa a 9-a din Liga Florilor

Favoritele și-au câștigat meciurile jucate sâmbătă în etapa cu numărul 9 din cadrul campionatului național de handbal feminin Liga Florilor. Craiova, Rapidul și Minaur s-au impus la scor, în timp ce Brăila și Buzăul au avut mult de muncă pentru cele 3 puncte. Duminică, de la ora 17, se joacă partida Gloria Bistrița-Năsăud – Dacia Mioveni. Marți se dispută derby-ul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București.

Sâmbătă, 4 noimebrie
SCM Universitatea Craiova – HC Zalău 38-25 (21-13)
Dunărea Brăila – Corona Braşov 39-36 (16-15)
CSM Tg. Jiu – Rapid București 20-32 (10-15)
CSU Ştiinţa Bucureşti – Minaur Baia Mare 19-36 (10-19)
Gloria Buzău – Măgura Cisnădie 30-27 (16-15)

Duminică, 5 noiembrie
17:00 Gloria Bistriţa – Dacia Mioveni

Marţi, 7 noiembrie
17:30 SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti (PRO ARENA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.