Superliga | Giovanni Costantino le cere sprijinul fanilor lui FCU în meciul cu Universitatea

0
498

Giovanni Costantino, antrenorul echipei FCU Craiova, a vorbit vineri într-o conferință de presă despre derby-ul cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a 15-a din Superliga.

FCU Craiova nu trece printr-o perioadă foarte bună, în ciuda victoriei de la Zalău din Cupă. Trupa antrenată de tehnicianul italian află în acest moment pe loc de baraj (13), cu 14 puncte. Acesta a declarat că își dorește victoria, dar a cerut și sprijinul fanilor echipei pe careo pregătește.

„Ne așteaptă un meci foarte important pe care sper să îl câștigăm. Sper să joace într-o atmosferă foarte bună, iar noi ne dorim toate cele trei puncte. Nu are importanță că am jucat acum două zile cu Zalău, e mult mai important că am reușit să câștigăm în Cupa României, iar acum atmosfera în echipă este bună.

Cred că rivalitatea e un foarte bună în fotbal, iar în astfel de meciuri derby cred că cel mai bine e cum ne prezentăm. Trebuie să demonstrăm că putem să facem fericiți suporterii. Nu mi se pare că este vreo echipă anume favorită în acest meci. Trebuie să jucăm meciul cu inima. Fac un apel la suporteri și le transmit că avem nevoie de ei și de sprijinul lor. Nu este suficient să fim doar noi prezenți pe teren, avem nevoie și de ei”, a spus Costantino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.