UEFA Youth League | Universitatea Craiova joacă în acestă seară returul cu Partizan Belgrad

0
250

Echipa de tineret a Universității Craiova va disputa în această seară returul cu Partizan Belgrad din turul 1 preliminar al UEFA Youth League. În prima manşă, sârbii s-au impus cu 1-0 pe “Ion Oblemenco”.

Meciul este programat de la ora 19:00, stadionul „FK Partizan“, și va fi arbitrat de o brigadă din Bulgaria, compusă din centralul Radoslav Gidzhenov şi asistenţii Deniz Sokolov, respectiv Petar Velizarov Mitrev. Al patrulea oficial va fi Milan Stefanović, din Serbia. Meciul nu va fi televizat și nici transmis pe vreun canal media.

„Suntem nerăbdători să dăm lupta cu ei, am venit cu curaj, cu încredere, să ne ridicăm la un nivel bun, la fotbal totul este posibil, poate facem o surpriză şi bucurăm pe toată lumea. Băieţii sunt conştienţi de momentul pe care-l trăiesc, de importanţa lui şi îşi doresc să facî un meci foarte bun, să dovedim că suntem mai buni decât sârbii. Contează enorm orice vorbă bună  mai ales că ei sunt nişte copii, mai fac şi greşeli, dar au nevoie de încredere, pentru că ei îşi doresc să bucure pe toată lumea” a spus Ştefan Florescu, antrenorul alb-albaștrilor.

Învingătoarea acestei duble se va duela în turul următor cu Şerif Tiraspol sau Turan Turkistan (1-0 în tur).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.