Handbal | Craiovenii au cedat în fața formației Unirea Sânnicolau Mare

0
533

Sub privirile lui Pavel Badea, handbaliștii de la Universitatea Craiova nu au putut ține ritmul cu jucătorii de la Unirea Sânnicolau Mare, formație care s-a impus în Bănie cu scorul de 34-30. Meciul a avut loc în Sala „Ion Constantinescu” și a contat pentru etapa cu numărul 7 din cadrul Diviziei A – Seria A.

O primă repriză echilibrată. Oaspeții au fost în avantaj după 11-9 pentru Craiova

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, diferența s-a făcut în ultimul minut de joc. Formația antrenată de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu a început mai bine, a avut un avantaj de două goluri pe tabelă (9-7, 11-9), anulat însă de vizitatori pe fonul unor inexactități și faza ofensivă, dar mai ales lipsei de reacție pe faza de apărare. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 13-16!

Sânnicolau Mare s-a menținut la conducere în partea secundă

Formația vizitatoare s-a menținut în față pe întreaga durată a celei de a doua reprize. Diferența a crescut chiar la 7 goluri în minutul 47 (20-27), craiovenii au încercat să revină pe tabelă, însă era deja prea târziu și punctele au plecat în Banat. A fost și multă tensiune pe margine, banca Universității „a luat foc” la unele decizii ale brigăzii de arbitri.

CRAIOVA: Gheorghiță, Dumuță – Grad 6 (3 din 7 m), Ianăși 4 (1 din 7 m), A.Păun 4, Coadălată 4, Gușatu 4, Alniți 3, M.Păun 2, Manea 1, Tudosie 1, Trandafirescu 1, Micu, Rușeanu, Iovănescu, Nica. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

SÂNNICOLAU MARE: Hegeduș, Dărăbuț – Morar 7, Mutu 6 (4 din 7 m), Niță 6, Vișan 3 (1 din 7 m), Drăgănescu 3, Gabor 3, Ciorogaru 2, Cosoi 2, Stan 2, Horvath, Bortscher-Zalak, Jian, Mureșan. Antrenor: Jozsef Roosz-Suba.

Aruncări de la 7 m: 4/6 – 5/6

Eliminări x 2 min: 5-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.