Volei | Dănuț Pascu, după victoria cu Brașov

0
472

SCM Universitatea Craiova a început cu victorie noul sezon al Diviziei A 1, 3-2 în fața formației Corona Brașov, sâmbătă seara, în Sala Polivalentă din Bănie.

La finele partidei, tehnicianul grupării alb-albastre, Dănuț Pascu, a declarat că se aștepta la un meci greu împotriva celor de la Brașov și că este mulțumit de atitudinea băieților săi, care s-au mobilizat pe final și au obținut în cele din urmă victoria.

„A fost un meci extraordinar de greu, dar am anticipat acest lucru. Am ştiut că prima etapă este întotdeauna grea, de aceea ne-am luat măsuri de precauţie. Braşovul este o echipă grea, care arată bine şi care a fost bine organizată. Ei au forţat când a trebuit şi din acest motiv s-a ajuns la acest scor de 3-2, dar trebuie să apreciez devotamentul jucătorilor mei. Mă bucur de faptul că nu au cedat în ultimul set. A fost şi acea problemă cu accidentarea lui Wilfrido (N.R. Hernandez), care ne-a bulversat puţin şi care ne-a făcut să pierdem setul patru, dar băieţii s-au mobilizat pe final şi au obţinut o victorie extrem de grea şi de importantă“, a declarat Dănuț Pascu.

CITEȘTE ȘI: Laurențiu Lică: „Nu o să uit niciodată ce înseamnă Craiova pentru mine”

În etapa a doua, SCM Universitatea Craiova va juca în compania altei nou-promovate, CS UV Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.