LNBM | Craiova s-a ținut bine de Sibiu, dar a pierdut ca de obicei

0
453

Înfrângere pentru SCM Universitatea Craiova în deplasarea de la Sibiu. Elevii lui Vitaly Stepanovski au cedat cu scorul de 68-63, sâmbătă, în etapa cu numărul 4 din LNBM.

Sibiul, cu un meci mai puțin disputat, are 3-0 la general, în vreme ce gruparea din Bănie are 0-2, cu două restanțe ale căror date încă nu au fost anunțate.

Craiova a deschis tabela, gazdele au răspuns și au trecut la conducere în ultimele două minute din primul sfert, pentru 20-15 la finalul primelor 10 minute de joc. Sfertul secund a fost echilibrat, alb-albaștrii au egalat la 30, însă gazdele au intrat la cabine cu avantaj de o posesie (35-33), după buzzer beater-ul.

Craiovenii au trecut în față în primele minute din a doua repriză și s-au menținut în avantaj până la sfârșitul actului, 43-48 cu 10 minute înainte de concluzie. Ambele echipe s-au perindat la conducere în sfertul 4, sibienii au fost mai concentrați și au terminat victorioși cu 68-63.

Vitaliy Zotov a răspuns cu 24 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări, iar Nik Dragan a fost următorul pe lista marcatorilor din tabăra Craiovei cu 12 puncte și 3 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.