Handbal | Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu CSM Făgăraș

0
539

Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova a terminat la egalitate partida cu CSM Făgăraș, sâmbătă, din cadrul etapei cu numărul 5 din Divizia A – Seria A.

Craiova a revenit de la 5-9 în prima repriză și a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri (15-13). Băieții lui Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu au avut chiar și trei goluri în față, iar la ultima fază au ratat o aruncare de la 7 m.

În partea secundă, oaspeții s-au desprins din nou la 4 goluri pe tabelă (20-24, min. 43), dar și de data aceasta alb-albaștrii au avut puterea să revină și să restabilească egalitatea cu 4 minute înainte de final (27-27). S-a mers cap la cap până la ultima sirenă și partida din Sala „Ion Constantiescu” s-a terminat la egalitate, scor 29-29.

CRAIOVA: Gheorghiță, Dumuță – Grad 7 (3 din 7 m), M. Păun 6 (2 din 7 m), Manea 6, Iovănescu 3, Alniți 3, Ianăși 2, Gușatu 2, Tudosie, Micu, Coadălată, Trandafirescu, A. Păun, Nica. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

FĂGĂRAȘ: Ivanov, Ursu, S. Popa – Constantinescu 8 (3 din 7 m), Pasere 7 (1 din 7 m), Mateoniu 4, Moga 4, Minea 3, Ionescu 1, Manciu 1, Cotinghiu 1, Murariu, J. Popa. Antrenor: Eugen Frățilă.

Aruncări de la 7 m: 5/8 – 4/4

Eliminări x 2 min: 4-6

Craiova va juca în următoarea etapă la Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.